Ik ben geïnteresseerd

Garageboxen op CombiPark Biddinghuizen

Op CombiPark Biddinghuizen worden garageboxen (kleine bedrijfsruimten) gerealiseerd tegen zeer gunstige tarieven. CombiPark Biddinghuizen beschikt over twee type garageboxen met verschillende oppervlakten. In de eerste fase worden er tien Amaricano’s zeven El Grande’s gerealiseerd. De garageboxen op CombiPark Biddinghuizen zijn multifunctioneel te gebruiken, of u nou een auto wilt stallen of de voorraad van uw webshop wilt bewaren, wij hebben een garegebox die gegarandeerd aan uw wensen voldoet.

De Americano heeft de volgende buitenmaten: Breedte: 2,98 meter, lengte: 7 meter en hoogte: 2,5 meter. Naast de Americano wordt ook de grotere El Grande gerealiseerd op CombiPark Biddinghuizen met buitenmaat: Breedte: 3,23 meter, lengte: 9 meter en hoogte: 3,48 meter.

CombiPark Biddinghuizen is van alle gemakken voorzien. Het garagepark is goed beveiligd d.m.v. 24/7 cameratoezicht en is hermetisch afgesloten met een degelijk hekwerk. Eigenaren van een garagebox ontvangen een tag om het elektrische schuifhek te openen. Voor bedrijven biedt CombiPark Biddinghuizen ideale huisvestingsmogelijkheden. Iedere garagebox is standaard voorzien van stroom (optioneel met 3 fasen) en er zijn nette sanitaire voorzieningen aanwezig. Ook heeft iedere garagebox een eigen brievenbus aan de entree van het garagepark.

De voordelen zoals 24/7 cameratoezicht, een afsluitbaar terrein alsmede de sanitaire voorzieningen komen ook de eventuele verhuurbaarheid van de garageboxen ten goede.

Ik wil kopen

Het kopen van een garagebox of kleine bedrijfsruimte is een slimme investering, zowel voor eigen gebruik en als belegging. Alle garageboxen binnen CombiPark Biddinghuizen zijn onroerende zaken (appartementsrechten) op eigen naam. Het eigendom wordt als volwaardig registergoed vastgelegd in het kadaster. De garageboxen zijn vrij verhandelbaar en kennen interessante fiscale voordelen. De garagebox kan op naam van de onderneming gezet worden waardoor de investeringsaftrek van 28% genoten kan worden. Daarnaast kan er administratief op de garagebox afgeschreven worden.

De blijvende toenemende vraag naar kleinschalige opslag- en bedrijfsruimten maken de garageboxen op CombiPark Biddinghuizen een waardevaste en toekomstbestendige investering. De waardeontwikkeling van soortgelijke onroerende zaken is de afgelopen vijf jaar positief geweest.

Ik wil meer weten over de koopmogelijkheden op CombiPark Biddinghuizen.

Ik wil huren

Garageboxen op CombiPark Biddinghuizen zijn zeer veelzijdig te gebruiken. Het gebruik van garageboxen als stalling voor voertuigen, van huisraad, gereedschap of bijvoorbeeld voor voorraden is allemaal zeer voor de hand liggend. Steeds vaker worden garageboxen als kleine bedrijfsruimte ingericht door ZZP’ers, kleine ondernemers maar ook door fanatieke hobbyisten.

Alle garageboxen, of kleine bedrijfsruimten, zijn standaard voorzien van één fase (230 V) met eigen tussenmeter. Optioneel kan er driefasenspanning gerealiseerd worden. Doordat de garageboxen geleverd worden met een geisoleerde overheaddeur is het relatief eenvoudig de garagebox te verwarming met een elektrische kachel of met moderne infraroodpanelen. Op deze manier werkt u altijd in een aangenaam klimaat. De centrale sanitaire voorzieningen zijn voor alle garageboxeigenaren toegankelijk.

Belangrijke informatie m.b.t. de huurmogelijkheden op Fase 1 van CombiPark Biddinghuizen: Fase 1 wordt volledig verkocht aan ondernemers, consumenten en/of (professionele) beleggers. Bent u geïnteresseerd in de huurmogelijkheden op CombiPark Biddinghuizen? Wij brengen u graag in contact met deelnemende (professionele) belggers.

Ik wil meer weten over de huurmogelijkheden op CombiPark Biddinghuizen.

Ik wil beleggen

Door te beleggen in garageboxen op CombiPark Biddinghuizen realiseert u een rendement van circa 8% per jaar. Daarnaast ontvangt u vanaf het moment van aankoop 12 maanden huurgarantie! Zo bent u gegarandeerd van een vliegende start.

Naast het aantrekkelijke aanvangsrendement kunt u als verhuurder de huurgelden jaarlijks indexeren. Dit stelt u onder andere in staat te te corrigeren voor inflatie. Naast de maandelijkse inkomsten uit verhuur en de mogelijkheid om de huurgelden te indexeren heeft u als eigenaar ook uitzicht op het realiseren van waardestijging van de garagebox.

Bij de verhuur van garageboxen kunt u als particuliere belegger ook profiteren van BTW-aftrek. Bij de aankoop van uw boxen kunt u de BTW volledig terug vragen van de Belastingdienst. De waarde van de garageboxen valt binnen uw vermogen van Box III. De belasting is dus beperkt tot de vermogensrendementsheffing. De huurinkomsten en het realiseren van waardestijging (bij verkoop) zijn onbelast.

Ik wil meer weten over de beleggingsmogelijkheden op CombiPark Biddinghuizen.