Over ons

Bakker & Kox Projectwikkeling is medio 2020 opgericht door Willem Bakker en Ivo Kox. Met reeds enkele jaren individuele ervaring in de exploitatie van vastgoed werd het tijd voor de volgende stap: Projectontwikkeling en wel in het vastgoed. CombiPark Biddinghuizen is het eerste gezamelijk initiatief van Bakker & Kox Projectontwikkeling.

Willem Bakker MSc.

Willem houdt een Master graad in Business en is in 2013 afgestudeerd aan de Western Sydney University. Na de studie ontstond de interesse voor vastgoed en in het bijzonder in de verhuur van woning- en winkelvastgoed. Met Ivo is Willem BENK Projectontwikkeling B.V. gestart om vanuit daar CombiPark Biddinghuizen te ontwikkelen.

Klik hier voor de contactgegevens van Willem Bakker.

Ivo Kox MSc.

Ivo houdt een Master graad in Information Science (Business Informatics) en is in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Na de studie ontstond de interesse voor vastgoed en in het bijzonder in de verhuur van woningvastgoed. Met Willem is Ivo BENK Projectontwikkeling B.V. gestart om vanuit daar CombiPark Biddinghuizen te ontwikkelen.

Klik hier voor de contactgegevens van Ivo Kox.