CombiPark Biddinghuizen

Combipark Biddinghuizen – Fase 1 & 2.1

Bent u op zoek naar een altijd toegankelijke en zeer veilige opslaglocatie voor uw goederen, gereedschap of voertuig? Of bent u op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte voor uw bedrijf of hobby? Ontdek dan de mogelijkheden die CombiPark Biddinghuizen u te heeft. Op CombiPark binnenhuizen worden garageboxen van 21m2 (Americano) en van 31,5m2 (El Grande) gerealiseerd, er is dus altijd een ruimte die aan uw behoefte voldoet.

Kenmerken

Belangrijke kenmerken van CombiPark Biddinghuizen:

 • Status: Voorverkoop
 • Prognose oplevering: Begin 2e kwartaal 2021
 • Omvang: 28 garageboxen op de begane grond
 • Fasering: Fase 1: 17 units, fase 2: 11 units
 • Bezoekadres: Korenmaaier te Biddinghuizen (Flevoland)

CombiPark Biddinghuizen wordt gerealiseerd op het ruim opgezette bedrijventerrein “Oldebroekerweg/Noorderbaan” nabij provinciale wegen De Baan en de Olderbroekerweg. De locatie is goed bereikbaar via de N709, en N710 en ligt dichtbij de N305, N306 en de N708.

CombiPark Biddinghuizen is er voor ZZP’ers, kleine ondernemers, fanatieke hobbyisten en particulieren. De boxen zijn te gebruiken als opslagruimte of bedrijfsruimte en zijn voorzien van stroom en verlichting. CombiPark Biddinghuizen voorziet in de groeiende behoefte van huisvesting van onder andere kleine ondernemers zoals: Klussers, installateurs, stukadoors en webshops.

 

Waarom CombiPark Biddinghuizen

De prefab garageboxen bestemd voor CombiPark Biddinghuizen worden gerealiseerd door Rekers Betonwerk GmbH & Co.KG.. Rekers Betonwerk is toonaangevend wat betreft de realisatie van betonnen prefab elementen en heeft reeds 100 jaar ervaring. Met vier fabrieken en bijna 800 medewerkers is het familiebedrijf Rekers Betonwerk de marktleider van prefab betonnen garageboxen in de Benelux en Duitsland.

 • Toegankelijke opslag- en werkruimte
  24/7 toegang tot het garagepark met een persoonlijke tag. Alle garageboxen zijn voorzien van stroom en verlichting
 • Zeer goed beveiligd park en boxen
  Het garagepark is afgesloten met een hoog hekwerk rondom. Daarnaast is er 24/7 camerabeveiliging, camerabeelden worden lokaal opgeslagen op een NAS
 • Ruime extra faciliteiten op het garagepark
  Het garagepark beschikt over nette sanitaire voorzieningen die te gebruiken zijn voor alle boxeigenaren. Parkbeheer wordt uitbesteed door de VvE
 • Goede bereikbaarheid
  De locatie is goed bereikbaar via de N709, en N710 en ligt dichtbij de N305, N306 en de N708
 • Praktisch voor eigen gebruik en een slimme investering
  Alle garageboxen worden vrij op naam geleverd inclusief 10 jaar garantie en uitzicht op positie waardeontwikkeling

De bouw is van start gegaan!

BENK Projectontwikkeling BV is begonnen (25-5-2021) met de realisatie van CombiPark Biddinghuizen. De verwachting is dat de El Grande’s voor fase 1 inclusief de technsiche- en sanitaire unit worden geplaatst in week 46 en dat deze kort daarna opgeleverd kunnen worden.

Om je mee te nemen in het bouwproces hebben we een gallery geopend. Klik hier om de naar de gallery te gaan voor CombiPark Biddinghuizen.